Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2007, 11:22 AM   #36 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

dün akşam televizyonda güzel bir müzik programı vardı. avrupa yayın birliğinin kuruluş yıldönümü kapsamında yabancıların katıldığı bir davette tüm yörelerimizden müzikler danslar mehteran takımı vs. ne ararsanız vardı. oğlum müziklerle oynamaya başlayınca eşim kamerayı ayarladı ve biz 3 kafadar kelimenin tam anlamıyla birazda çocuğu güldürmek için en komik danslarımızı yaptık. sonra filmi izleyip dakikalarca güldük güldük. bir ara çok güldük hadi hayırlısı diye geçti içimden. geçmez olaydı. eşim çocuğun sütünü ısıtıp yatırmak üzere odasına götürürken, çocuğumun ayağı takıldı ve düşüp kafasını çarptı. şişmesin diye buz koyduk ama onun canı yanmış ve çok ağlamıştı. tüm neşemiz kaçtı.

olumsuz şeyleri hayatımıza ne kadar çabuk çağırdığımızı fark ettim. olumlu gelişimler bu kadar çabuk olmuyordu. böyle yazmam bile yanlış aslında aynı hatalı inancı pekiştiriyorum. ve benim olumsuz düşüncemin bedelini oğlum ödememeliydi. inşallah bu olay son olur ve ben ne kendime ne sevdiklerime zarar vermemek için olumsuz düşünmekten bir an önce kurtulmalıyım.