Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2007, 09:11 AM   #6 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: erkekler nerede?

psimbat' ın sözlerine katılıyorum aslında, ancak onun bu satırları tamamen iyi duyguları kastederek yazdığını düşünüyorum. yoksa öfke,kıskançlık, kin, nefret vs. bunlar da duygudur öyle değil mi? bence ister erkek ister kadın olsun duygular şaha kalktığında onları dizginleyecek bir mantık mekanizması olması faydalıdır. ying yang misali bir denge gereklidir.

kendi iç dünyasında, aile ya da gönül ilişkilerinde yaşadığı gelgitleri paylaşmak isteyen erkek arkadaşları bekliyorum hala. üstelik bu sitedeki telkinlerin onlara bu paylaşım gücünü vermiş ve rahatlamış olmaları gerektiğni de düşünüyorum. yazarak üzerlerinden bir yükü atacaklarını, gelen cevaplarla hem destek hem de belki farklı bir gözün değerlendirmesiyle, gelecek hayatlarında aynı yanlışları yapmama konusunda geri bildirim alacaklarını bilmelerni istiyorum. belki yazılanları okuyan biri onları oğlu , kardeşi, arkadaşı ya da eşi yerine koyup, erkek dünyasında neler olup bittiğini anlamaya başlayacak ve bir empati kurulacak diye düşünüyorum. orhan pamuğun bir kitabı vardı. aynı ev içinde olaylar üzerine karakterelerin teker teker iç dünyalarında neler konuştuğu aynı olayı nasıl değerlendirdiği yazılmıştı. ismi sessiv ev di galiba.