Alıntı:
coskun Nickli Üyeden Alıntı
12.07.2007 de farkettim ki:
ben zenginlik istiyorum ama zenginliği kendime çekmek için davranış ve düşüncelerimde cimri mi davranıyorum acaba. neden mi?
arkadaşım lotoyu tutturuncu sana sıfır araba hediye edeceğim dedi. ben hedeflermi yazdığımda lotodan para kazanacağım ve o parayla bir araba alacağım ama temiz ve yakıt tüketimi düşük bir araç olacak diye yazmıştım. ve aslında onları yazarken aklımda 2. el bir araç vardı. sen lotoda 6 tutturrumuş yüzmilyarlar kazanmış adamsın neden sıfır araç almıyorsun öyle değil mi? bakıyorum zenginler zenginliklerini ispat için son model lüks hatta benzin canavarı araçlar kullanıyorlar. arabaların vergisi bile tek başına bir servet. ben ise yine mütevazi düşünmeye devam ediyormuşum. ( neymiş temiz olacakmış, neymiş yakıt tüketimi düşük olacakmış vs. )
kendime sıfır bir araba alacağım arkadaşlar. yakışır değil mi? |
yakışmaz mı hiiç..tabiki yakışır...Nedense şu kendimizi güzelliklere layık görememe gibi bir kompleksimiz var Türk halkı olarak.İstemek lazım elbette,isteyelim ki gelsin..Hayal panosu yapsak mı herbirimiz evlerimize...şu secret'ta vardı ya izleyenler bilir....Beğendiğimiz arabanın,evin hatta kartvizitin takılı olduğu?