Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2007, 08:45 AM   #90 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

günaydın arkadaşlar,

yazdıklarınızı okudukça çok mutlu oluyorum. herkese maddi manevi bol kazançlar diliyorum. bugün benim de loto oynama günüm. her cuma oynuyorum. ve artık etrafımda kazancı kendime çekecek o kadar çok arkadaşım varki, parayı şimdiden ellerimde hissedebiliyorum. yaa acaba o kadar parayı kazanınca şunları bir arada göreyim hani filmlerdeki gibi evin içinde havaya saçıp para yağmuru içinde dolanayım ister mi? bence bi kere yapılmalı. It's raining money.. halaluya it's raining money. hey hey..

evde bizim bir panomuz var. metalden yapılmış. istediğimiz şeyleri mıknatıslarla yapıştırıyoruz. şimdi fark ettim ki oraya daha bir loto kuponu koymadım. örnek bir kupon doldurup koyayım bari.. aslında ben nasıl kazanacağım biliyormusunuz. rakamların içinde çok ortak rakamlar var oynadığım sabit kolonlarda. lotoyu kazanınca, aynı anda hem 6 hem 5 hem 4 tutturacağım göreceksiniz. hatta vardır bir iş deyip sırf ortak rakamlardan yeni bir kolon bile oluşturmuştum.