Konu: csk günlük
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2007, 01:14 PM   #133 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: csk günlük

01.08.2007

Yeni bir ayın ilk günü ve yeni bir başlangıç zamanı diye düşünmeyi tercih ediyorum.

Son yazdıklarımı okuduğunuzda geçen zaman içinde işle ilgili bir dalgalanma yaşadığımı görmüşünüzdür. Neyseki duruldum. Tekrar hedefime odaklandım.

Buradan Atakan’a bir çağrı yapmak geldi içimden. Dalgalanma hissi yaşayanlar için sanat müzikli telkinlerden birinde Müzeyyen Senar’dan “Dalgalandım da duruldum” isimli parçayı kullanabilir misin? Siz ne dersiniz?

3 gündür saçlarım için bitkisel bir hap kullanmaya başladım. Hayal abla tavsiye etmişti. Birkaç ay sonra farkı göreceğimi düşünüyorum. Ayrıca hem çekim yasası için oluşturduğum Powerpoint slayt, hem telkinler, hem yüzme, hem içimdeki coşku hem de sizlerden yardımcı olarak gelen ışık, enerji ve destekler nedeniyle bel bölgemde formuna kavuşuyor. Yani günlüğün başına yazmış olduğum hedefler bir bir gerçekleşiyor. Benim için dönüşüm başladı. Kelebek kozasından çıkıyor. Birkaç ay sonra eski ve yeni halimi yan yana montajlayıp resim eklemeyi düşünüyorum foruma.