Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-01-2007, 09:55 AM   #7 (permalink)
burdayım2006
Teğmen

Tesekkür: 0
38 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burdayım2006 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 0lumlu Düşünme ve Dereceleri

öncelikle kendimi serbest bırakıyorum, tamamen serbest ve rahatım..değerli ve değersiz diye bir şey yok, herkes değerlidir ve ben de değerliyim..sevgilim beni terketse bile ve arkadaşlarım benimle ilgilenmese de ben değerliyim, değerli hisseden herkes değerlidir ve ben değerliyim, değerli olmak koşullara bağlı değil, ben kendimi değerli hissediyorum..kendimi başkalarıyla kıyaslamıyorum, aklıma bile getirmiyorum, o güzelmiş, diğeri kendine daha güvenir gözüküyor, daha sosyalmiş, daha çok konuşurmuş, daha çok ilgi görürmüş, bunları düşünmüyorum..çünkü o sırada hayatımı yaşamakla meşgulum, ne konuşuluyor etrafımda, neler oluyor, şimdi ne yapmam gerekiyor işimle ilgili yada yediğim pastadan ne zevk alıyorum tadı nasıl kendime ve hissettiklerime odaklanıyorum..birşeyler yaşanıyor bitiyor başkası başlıyor, hayat geçiyor, bir olaya nesneye kişiye duruma olaya takılmıyorum, hayat ben var olduğum için yaşanıyor, benim olmadığım ve yaşamadığım şeyleri düşünmüyorum.
burdayım2006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla