Ynt: Hayal Ayazın doğum günü
BEGÜM VE BURCU
duygulandım...gözlerim doldu hayır dedim kendime ağlamayacaksın...yarım asırdan sonra artık sen gülerek, gülümseyerek belli edeceksin duygularını...dumadı yaşlar...dinlemediler beni...aktılar...şen şakrak..gözyaşları...gözyaşı da şen şakrak olurmu demeyin..sevinince oluyormuş bende yeni öğrendim...ikinizede çok teşekkür edrim...ben sizi seviyorum..sizler tarafından sevilmekte çok hoşuma gidiyor bilesiniz.. çok teşekkür ederim...
aslında önce alim'e teşekkür etmem gerekirdi..önce meditasyonu kaydedip dün gece hayatımı kurtardığı için..ve bu güzel videoyu hazırladığı için..aliiiiiim çok çok çok pek çok teşekkürler ederim..
atakancığım çok teşekkür ederim...
coşkun sen çok aydınlık ve çok dikkatli bir adamsın... biliyordum, söylediler ...08-08-08- tarihindede birlikteyiz inşallah..
venüsüm,bcang'ım, avi 907,korkunç oğlumcum,cnb,murat,angel, ramtha,ve dost 78çok çok çok teşekkür ederim
ve dünden beri doğum günümü kutlayan tüm dostlarım,arkadaşlarım...çocuklarım...beni çok sevindirdiniz,bana ramazan bayramıyla,kurban bayramını bir arda yaşattınız allahta sevinçleri sizlerin omuzlarından eksik etmesin..
emelim sende şu anda geldin sanada çok büyük büyük teşekkürler |