Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2009, 06:12 PM   #14 (permalink)
banu
Üsteğmen

banu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
banu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to allbanu is a name known to all

Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba,aslında ben şöyle düşünüyorum telkinlere başladıktan sonra üzüldüğümüz ve pişmanlık duyduğumuz şeyleri rüyamızda görmeye başlıyoruz sanırım ben özelliklede ilk 3 hafta hep böyle rüyalar gördüm.üstelikte ben öyle biriydimki (telkinlerden önce)bazen söylediğim bir kelime için günlerce düşünürdüm acaba yanlış anlaşıldımmı, acaba benim hakkımda neler düşündüler beynim sürekli bu tip sorularla doluydu.dediğim gibi özellikle ilk 3 hafta pişmanlık duyduğum bu gibi şeyleri gördüm rüyamda sonra uyandığım o sabah gördüklerimden tamamen kurtulduğumu hissettim her seferinde.şimdi artık önce kendimi sevmeyi öğrendim başkalarının benimle ilgili düşünceleri eskisi gibi bağlamaz oldu beni.
sende güzel deneyimler yaşamışsın bu çok güzel.
bu arada deneyimlerini okumak çok keyifliydi benim için.
benim için de yorumlarını ve içten peylaşımını okumak çok keyifliydi sevgili alestason :)mutluluk duydum...normal bir gelişim gösterdiğim konusunda inancım güçlendi.desteğin için çok teşekkürler...sevgiyle kal...
banu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla