yeniden buluşmak çok güzel bu kadar uzun zamandan sonra, bir zamanlar o sıkıntılı günlerimde bana destek olan bu siteye ve arkadaşlara yeniden kavuşmanın sevinciyle herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
bu zaman zarfında çok güzel şeyler oldu ve ben hayata yeniden geldim. 15 senenin özlemi olan dileklerim gerçekleşti.
evet arkadaşlar ben kendimi tanıtayım.Aslında ben 34 yaşına kadar vasıfsız bir ev hanımıydım(dışardakilerin gözlemlerine göre).Ama kendimi hiç öyle görmedim.Kendime çok yatırım yaptım.Çocuklarımıda ona göre yetiştirmeye gayret ettim.Neyse fazla uzatmıyayım
şu anda özel bir şirkette mali işler ve personel müdürü olarak çalışıyorum. Lise mezunuyum ama şu anda A.Ö.F 1.sınıf öğrencisiyim.
yani arkadaşlar benim torpilim yoktu, eşim herzaman çalışmama karşı çıktı,ve daha nice engeller ama benim inancım hiç bitmedi.
Her zaman şunu kendime telkin ettim herkesten büyük Allah var ben istersem bana verir.Bu telkinden dolayı aciz kaldığım zamanlar daha güçlü oluyorum.Eğer ben doğruysam Allah'la ben çoğunluğu oluşturuyoruz.Bu düşünce neticesinde ulaşamadığımız yerler yakınlaşıyor.Güçlü görüken insanlar güçsüzleşiyor.
Şimdi hayatımda mutluluk var,huzur var,dürüstlük var.Yalnız arkadaşlar bu hayalime odaklandığım için para hep ikinci planda oldu.
Her zaman sıkıntı içinde oldum.Şimdi artık buna konsantre olmak istiyorum.Sizinde yardımınızla bunun üstesinden geleceğime inanıyorum.Birlikten kuvvet doğar diyerek hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.
Sevgili shamanic ve hayal abla sizi çok seviyorum.
__________________ Kaderi şans değil, seçimler belirler. |