Alıntı:
SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, bugun iyice dusundum dusundum bir karara vardim. yeme aliskanligimi duzene sokacagim.
bir kagida yazdim sabah uyaninca ilk once su icecegim ve 3 saat sonra cok az ama bana yararli olan yiyeceklerden yiyecegim. aksamda 5ile 6ti arasinda yemek yiyecegim yine cok az seyler vede bana yarali olan seyler. ve vitamin hapi icecegim takviye icin. yemekten 2 saat sonra suyumu iccegim vede cayimi icecegim cayimda isirgan cayi olacak.
kilom su anda 72...
bana destek olursaniz sevinirim. ve kendimle iligili gelismelerimi buraya yazacagim. gunluk yeme aliskanligimi naptim diye bu arada telkin muzgini dinliyorum. bunlari yazarkene cizerkene tabiki tikabasa yemistim yemin ederimki bir tepsi baklava bile yedim, kendimden utaniyorum ama ben bunlari yaptim.
neden acaba bukadar yiyorum kitlikmi gelecek? yoksa ben buyiyeceklerimi birdaha bulamiycam? yada acmi kalcam neyim var benim? kendimi duzene aylardir sokamiyorum.
ben 32gun once tamemen sigarayi biraktim. sigarayi biraktim diye kilo almadim ben.
insallah kararloigimda devamli olur insallah aburcuburlari yemem.
pazartesileri sadce vede sadce meyve yeme gunum ilan ettim herpazartesi bunu yapacagim.
bundan sonra ne bulsam icime atmiyacagim.coptenekesini gectim ya....
Once allahin izniyle sonra sizlerin destegiyle ben bu isi basaracam ve eski kiloma donersemde yinede fazla yemiycemhep prensipli kalacagim.
eski kilom 55.
selamlar desteklerinizi benden esirgemeyin.. diiet demeyin bana ben herdiyeti yaptim hepsi fasa fiso ben herzaman yapacagim bir aliskanlik kazanmak istiyorum. |
öncelikle selam.ben daha 18 yaşındayım fakat bu kilo verme konusundaki tecrübelerimi yaşımın üstüne koysaydık herkes elimi öperdi sanırım:D
200 e yakın diyet denedim.çeşitli karışımlar denedim.ilaçlar denedim,DİYETİSYENLERE gittim.sonuç hep aynıydı koskocaman bir göbek hooop geri geliyor.zayıflamana yardım etmek isterim bende şuan öss kilolarımı atıyorum zaten:D
öncelikle emeksiz yemek olmaz gibi güzel ve fizik kurallarına tamamen uyan bi sözü söylemek isterim.nys.herşey çok güzel moralini yüksek tut.fakat bi kaç problem var.kilo vermek aslında çok kolay sana nasıl verdiğimi anlatayım.eskiden 30 kilo fazlam vardı.tabii yukarda yazdığım tüm para tuzaklarını deneyip olmayınca kendi kendime karar verdim.çok spor yapıcam,diyet yapmıyacam,sebze AĞIRLIKLI BESLENİCEM,haftanın 3 günü balık yiyicem dedim.
günde 100 mekik ve 30 km yürüyüş.(yaz tatilinde bol bol vakit var:D ).3 ay sonuda 29 kilo vermiştim.tabii sizin zamanınız fazla yoktur ama sonuç olarak şu;
yağ eriten zırvalıklar yerine işin emek yönünü görün.emek siz yemek olmaz.spor yapın.kalori hesabıyla yaşayın(kilo verewne kadar
basit iş.aldıklarımız depoya girenlerden çok olursa depo dolar.fakat depoyu boşaltmak istiyorsak depoya az mal alıp işçileri daha fazla çalıştırıp(işçileri sıkmadan) depodaki malları satmak:D
saat 5 ten sonra sadece su içilmeli derim ben.çok yararı oluyo.elma sirkesinin açıkçada yarırını gördüm.elma sirkesini meyveli sodayla karıştırıp yanında bir meyveyle tüketmeniz yararlı olur.