Konu: mustinet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2007, 03:15 PM   #36 (permalink)
mustinet1900
Üsteğmen

Tesekkür: 1
38 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mustinet1900 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Emir

selam herkese
bugün üniverstede eski okuldan iki arkadasi gördüm ve birden aklima yine eski korkular geldi biraz
son birkac gündür kendimi sanki boslukda hissediyorum
yani hani insanin hic bisey umrunda olmaz ya öyle iste ve bu durum insanin dis görünüsünden belli oluyor.
ben bu sayfayi kesfettikten sonra anladimki bir insanda ne olursa olsun icinden gelen sey hayatini ve yasamini belirliyor.yani bi insan yakisikli güzel veya cirkin olsun hic farketmez ruhu ve piskolojik durumu bozuksa hic bisey fayda etmiyor yine mutsuz oluyor.
ve insanin kendini iyi hissettimi bu disada yansiyor hemen belli oluyor yüzünden okunuyor.
anladimki insanin piskolojisi saglam olmadimi hayatta hicbisey basaramiyor hersey icten geliyor.
ve ögrendimki bir insanda kendine güven oldumu o insan herseyi basarir ve o güven olmadimi hicbisey yapamiyor yani kendi kendini engelliyor.
biyerde okumustum kendine güven insani seksi yapiyormus cünki insan kendini icinden nasil hissederse distandda öyle görünüyor.bence buna inaniyorum
ve baska bisey daha var
kac gündür geceleri gözüme uyku girmiyor nedendir bilmem geceleri saatlerce uykusuz yatiyorum
ama tuhaf sabah kalkinca öyle yorgun ve uykusuz degilim
slm
mustinet1900 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla