Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2007, 12:01 PM   #3 (permalink)
siyah
Üsteğmen

Tesekkür: 6
30 Mesajinıza toplam 98 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
siyah is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Onaylarına Gereksiminiz Yok

plan program, rota istek hedef oluşturamamak
Merhaba ben siyah
Benim yazacaklarımın açmış olduğunuz konuyla ilgisi yok ama başlığa çok uygun olduğunu düşünüyorum....
Benim şuan yaşadığım en büyük sıkıntı isteksizlik ve evden çıkamamak(açık alan korkusu değil) sadece evden çıkamamak...
Bunu nasıl başarıyorum bilemiyorum ama çıkamıyorum sanki bilinçaltı bir direnç var. Daha önce yoğun depresyonda olduğum için bu benim için bir sorun değildi... Şimdi içimde bir istek var çıkmak, dolaşmak, yeni yüzler görmek, arkadaşlarla birlikte olmak ama... Kendimce bir program yapıyorum yapmam gereken rutin işleri sıraya koyuyorum ancak iş yapmak düşüncesi beni çok yoruyor bu fikir bile bende acı oluşturuyor (bu acı inanın gerçekten yoğun bir sıkıntı isteksizlik korku ümitsizlik yorgunluk oluşturuyor) çocukluk dönemimdeki baskılı yönetime dayanıyor... Çok titiz olduğunu dillendiren ama bunun için beni titiz olmaya zorlayan bir dengesizliğin sonucu kısacası ev işleri ile başetmek bende keskin bir acı oluşturuyor.
bunun sonucunda rutinleri bitirdiğimde de kendimi sabote edecek birşeyler buluyorum yada birşekilde oluşuyor ve kendimi son derece çaresiz yetersiz ve sıkıştırılmış hissediyorum sonrasında da ev işlerini yetiştiremiyorum, işe geç kalıyorum hafta sonunu programlıyamıyorum çocuklarıma verdiğim sözlerden vazgeçmek zorunda kalıyorum dahası onlarla çok fazla paylaşımda bulunamıyorum. ve onlar çok hızlı büyüyorlar... Gelir gider dengesini tutturamıyorum evime misafir davet edemiyorum bana ne önerirsiniz bunun için işe nereden başlamak gerekiyor...
Çünkü artık bu döngüden çıkmak istiyorum..
Bende artık planlar yapmak, hafta sonunu oğlumla geçirmek arkadaşlarımla sohbet etmek kredikartlarım sıfırlanmışken hernasıl oluyorsa tekrar iki yakamı tekrar bir araya getirmemek için giriştiğim bu çabadan kurtulmak istiyorum... Belki sizlere anlamsız gelebilir ama en tam 12 yıldır bu döngünün içindeyim...
siyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla