merhaba tekradan, yaklasik 10gun once yazmisim ama kimsecikler sigara bolumleriyle ilgilenmemis.
ben bu konularin aktif kalmasini istiyorum oyudende yaziyorum.
sigarayi birakmak kolay cunki biz dogdugumuzda sigaraya bir ihtiyacimiz olarak dogmaidk su degil ekmek degil bu sadce bir zehir. icindede boicek ilaci fare zehiri olan bir madde. bunu bilipde icmek halla birde sigara tucarlari tutunu nelerle islatip kuruyolar bir bilseniz yazsam zaten mideniz bulanir daha dgeil icmek icenleri vurursunuz gercekten.
sigaranin nigotini 3gunde kandan gidyor cokmu zor ya 3gun sabir etmek? baglayin elinizi kolunuz iplen felan 3gun ya 3 bu cok olmamali. ve eskiden sigara zarari bilinmiyordu mesela ben 11 yasimdaykene kolayagibi tuluyordu neden? neden devlet asker sigarasi veriyordu dagiyordiu neden evlerde paketlerle misafilere sunluyordu? cunki devletin isne gleiyordu bizler cocukene 9yaslarimizda basladik sigaraya.
http://www.tekel.gov.tr/ buraya girin gorun neden devlet istiyor sizler sigara icin!!! lutfen arkadaslar gelin sigarayi birakin ben size herturlu yardimi yapmaya hazirim gelin birakin. kendi dsagliginiz icin, cevrenizdeki hayvanlar agaclar insanlar icin sigarayi birakin.