Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 04:34 PM   #5 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok.

güzel br paylaşım teşekkürler.. benzer bir hikayede ben okumuştum geçenlerde... dusun

Arkadasim Jonathan bir keresinde basit tek bir satirlik minnet ifadesi ile korkunç bir hastaliktan kurtuldu.

Jonathan iki tarafli zatürre idi. Hiç bir sey ise yaramiyor gibiydi. Derken, her saat basi tekrar ettigi, bir kasede kaydedip kendi kendine tekrar tekrar dinledigi ve evinin çesitli yerlerine astigi kagitlara basit ama güçlü bir cümle yazmasi için bir ilham geldigini hissetti. Bu tek satirlik parçayi tüm varligi haline getirdi.

Ve 24 saat içinde Jonathan iyilesti. Kullandigi tek satir neydi? "Tesekkür ederim Tanrim, sahip oldugum ve almaya devam ettigim tüm nimetler için."

Enerjiniz gönderdiginizin çok daha fazlasini etkileyen sinyaller gönderiyor. Sinyallerinizi degistirin ve sonuçlariniz degissin. Enerjinizi degistirin, yasadiklariniz degissin.

Minnettarlik her seyi degistirebilir. Sadece sahip olduklariniz için içtenlikle minnet duymaya baslayin. Ellerinize bakin, sevdiginiz ve memnuniyet duydugunuz herhangi bir seye. Bu duyguda kalin.

Istediginiz her seyi açiklamaya yardimci olacak enerji budur.