Ynt: Karar aldim zayiflayacagim Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sezenin bebeği bir doğsun.. ben yarım saat göbek atıcam..onun şerefine..heeeey bebiş bak seni nasıl hasretle bekliyoruz...gel artık...sezenim korkma kurban olayım ben seni yaratana korkma..korkularını yaratıyorsun..biliyorum bıktın beklemekten..ama ya olmazsa diye tereddüt etmekten vazgeç...olacak başka yolu yok..anne olmak senin en doğal hakkın..sana ve bebişe en içten saygılı sevgilerimi ve en saf şifa enerjilerini gönderiyorum..canım arkadaşım benim.. | Hayalcim canim benim bende seni yaradana KURBAN OLURUM. ben dun kendi kendime zaten karar aldim ruyada gibi yasamaktan biktim usandim. ve kendime sunlari soyledim bak baziseyler istedgin gibi gitmese bugunlerine bulma ozamanda bugunlerde yapman gerekenleri super yapki aferim de kendine. ben zaten o sigara denen seyi bebegim icin biraktim dun 60sici gunuydu, ben begeim icin 2gunde bir doktora gidyorum anlarsin artik hehehe cok zor oluyor ama:) ben bebegim icin gunluk igne yioyorum. bugun yine ormana gitim orda coculari anleri gezmeye getirmisler tabiki yaklasip sevmiyorum artik bir agaca yaslandim uzakrtan sevdim onlari ve bebegimlede konustum bak dedim bak sende dog senide buralara getirecegim sana soz veriyorum dedim. insallah beni duymustur.hayalcim sana soylemedim seni uzmek istemdim cunki benim sagyumurtalik uyormus:( orda hic yumurta yok:( benim normalde 8yumurtam olurdu ignenis ilacsiz budefa solda ki yumurtalik uaynmis orada biri buyumus ama doktor dediki bana en az 3yumurta olursa sana yardim edebiliriz dedi ben beklemdeyim anliycan yoksa cok tan bana ebebek koymuslardi bekliyorum:( hayalcim elinden gelen birsey varsa benim icin yap icimdeki buydu iste size soylemiyordum ohh be laflari geveleyip duruyoum hayalcim bana yardim et ya ne olur. bak hayalcim ben sana soylemiyorum ianmasin diye ben bir yere daha uyeyim orda ama tek bebek isteyen anler var baya coguz orda bir konuyu ben yonetiyorum. ve bunu kurbiye pinara okuttum sorabilirsin kurbi pinara oraya yazdim dedimki kizlar ben biryere uyeyim orda hayal ayaz var bana yardim ediyor egerki ben ahmile kalirsam onun sayesinde hamile kalmsiimdir dedim isterseniz sizide oaraya alabilriim dedim ama ses cikarmadilar. ama ben hamile kalirsam varya basin cok sisecek simdilik birsey demiyolar ama. hayalcim ben sizleri insanlari cok seviyorum ama su son zamanlarda deligibi birsey oldum kah guluyor kah agliyorum tamami? bugun saat 3den oglen sabah 7ye kadar caliscam. yarin saat 10bucukta doktora gidecem bakacaklar ve karar verecekler. HAYALCIM DOKTOR BANA DEDIKI EVE GIT SANA TELLEFON ACAGIZ DEDI PAZARMI PAZARTESIMI YUMURTALARINI ALMAYA KARAR VERECGIZ DEDI NEKADARDA ISTEDIGIMIZ COKLUKTA YUMURTAN OLMASADA DEDI. BENDE DEDIMKI DOKTORA ELIMI VERIP ELINE BAK HANIMEFENDI DEIDM OYLE BIR KARAR ALKI DEDIM BENIM ICIN COK AMA COK IYI OLSUN DEDIM VE EVE GELDIM. TELLEFON GELDI DEDILERKI BANA CUMARTESI SAAT 10BUCUIKTA DOKTOR SENI GORMNEK ISTIYOR DEIDLER. YANI NE PAZAR NEDE PAZARTESI OLACAK O IS YA SALI YADA CARSAMBA OLACAK DEMEKI BENIM ICIN EN IYI OLANI YAPACAKLAR. HAYALCIM BUYUK HARFLE YAZIYORUM AMA BUSEKILDE RAHATLOIYORUM SANA BEN YARIN YAZACAGIM NE OLDU BITTI. BENIM USTUMDEN HAYIR DUANI EKSIK ETME NE OLUR TEK TUTUNDUGM GUVENDIGIM ALLAHIM VE SEN VARSSIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SIMDIDEN.
buyuk harfle yazmak yasak biliyorum ozur dilerim modlardan.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |