Ynt: Karar aldim zayiflayacagim canım arkadaşım benim..her şey yaradanın sağladığı imkanlarla oluyor..bizler sadece vesileyiz..inan bana, her şifa gönderdiğimde, bildiğim değişik enerjileri gönderiyorum sana..yani elimden gelen her şeyle yardım etmeye çalışıyorum..yinede allahın dediği olur..fakat konuşma terapisi diye bir şey var..organlarımızla konuşmak çok faydalı oluyor..yumurtalıklarınla ve rahiminle konuş..sana bebek sahibi olabilmen,ve kadınlığını doya doya yaşaman için yaradan tarafından verildiklerini hatırlat onlara..ve üzülme ben çakralarını düzenliyorum..sen üzülüp dengeyi bozuyorsun...(gerçi ben senin yaşadıklarını yaşasaydım..benim çakralar ne halde olurdu bilmiyorum ya, kendimi senin yerine koyduğum zaman hollanda darmadağın oluyor)..yalnız sana daha önce nazarım değmesin diye anlatmadığım bir şey var...bizim burada bir komşumuz var benim oğlumun arkadaşları olan aile..kızda hormon bozukluğundan tut..çocuk olmasını engelleyen ne ararsan vardı...tüp bebek denediler kaç kere bilmiyorum, sayısını takip edemedim...bir insanı üzen bir şeyi sürekli soramam ben..ama kıza şunu söyledim..asla vazgeçme, bende enerji göndereyim kabul edersen..bir yıl enerji gönderdim ve oda doktor tedavisini sürdürdü..bir hafta önce nur gibi bir oğlu oldu..darısı başına inşallah..senin annelerin en güzellerinden biri olacağını biliyorum ben ..saygılı sevgiler.. |