Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-10-2007, 08:08 PM   #16 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: sezenin gunlugu

canım arkadaşım benim, mucize sensin ve bebeğin.şu anda o kadar duygulandımki...ama bazı şeylerin de açıklığa kavuşturulması gerek..sezenciğim çok duygusal bu günlerde..
arkadaşlar..ben yirmi yıla yakın bir zamandır şifa enerjilerine kanal olup, kendime ve insanlara faydalı olmaya çalışıyorum..şifa; veren kaynakla, şifayı alan arasında gerçekleşir..bizler,içinden su akan boru gibi, şifa enerjisine kanal oluruz bu süreçte..sezen arkadaşımız anne olmayı o kadar çok istiyorduki..elimden ve gönlümden ne akıyorsa bildiğim tüm sistemlerle yardımcı olmaya çalıştım...kendisi şifayı okadar büyük bir istekle kabul ettiki...mucizeyi kendisi çekti hayatına...sizlerde dualarınızla katkıda bulundunuz..hepinize teşekkür ederim..çünkü birlikte edilen duaların enerjisi çok yüksektir..inşallah arkadaşımız bu sefer dilediği sağlıklı ve hayırlı evladına kavuşur...bunu tüm yüreğimle diliyorum..öyleyse olsun..olsun, olsun, olsun, yaradanın yardımıyla ve nuruyla, şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun..amiiiin..hepimize saygılı sevgiler