Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 09:15 PM   #10 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Regina'nın günlüğü

sevgili regina
insanları hissetmeye ve hayata onların gözüyle ve onların penceresinden bakmaya çalışıyorum...bu sitede olanları hissetmek ve hayata onların gözüyle ve onların penceresinden bakmak daha kolay...çünkü hepimiz bir diğerimizin başka versiyonu gibiyiz..birimizin şu anda deneyimlediklerini, diğerimiz daha önce deneyimlemiş oluyor..değişik deneyimlerimiz olduğu zamanda ,birbirimizin iyiliğini o kadar çok istiyoruzki, içgüdüsel olarak doğru şeyler söyleyip doğru eylemlerde bulunuyoruz..ben günlüklerde dolaşırken,aralarında yaşam, deneyim,ve yaş olarak muazzam fark olan insanların birbirlerini çok naif bir şekilde..içinden geldiği gibi bir kaç söz yazarak motive ettiğini görürürüm sevinirim..aslında birbirimizi hiç görmemiş ve hiç bir zaman görüşmeyecek olsakta..birbirimizi tanıyoruz...çünkü büyük çoğunluğumuz değişik versiyonlarda aynı sonuçları getirmiş deneyimler yaşamışız veya halen yaşıyoruz..
kendini cezalandırmak istediğin, keşke yapmasaydım dediğin deneyimlerine bir bak, mutlaka o deneyimi yaratmaya karar verdiğinde onun en iyi veya o, anda yapılabilir şeylerin en iyisi olduğunu göreceksin..bizler hepimiz çok zeki ve çareler üreten insanlarız..çaresizlik bizim lugatımızda yazmıyor..geçmişte bir karar verdiysek.. mutlaka o, o an için en iyi çaredir..kendini cezalandırırken hep bunu düşün..telkinleri dinledikten sonra ,ben öyle yapıyorum..keşke dediim anda ..o anki durumdan başlayarak..ürettiğim çareleri bir bir gözden geçiririm,bakarımki lapacı kadınlar gibi kaderime razı gelip her şeyi hemen kabullenmemişim..bir yığın çareler üretip içlerinden en iyi olanı seçmişim, ama o da beni istediğim sonuca götürmemiş..o zaman kendime şunu söylemeyi adet edindim ben hayal ayaz şu...konuda ben elimden gelenin en iyisini yaptım, şimdi eskiye göre daha tecrübeliyim ve bu tecrübenin ışığında hayatımı daha güzel düzenleyip huzurla yaşamaya muktedirim...sevgili regina yeni tanışıyoruz..beni yanlış anlamanı arzu etmiyorum..amacım sana akıl öğretmek değil..belki benim yaptıklarım sana örnek olurda tekamül yolun kısalır, ve daha az üzülürsün diye yazdım..saygılı sevgiler..