Evet sitenizin resmi
olduk şımarıklık tavan yaptı borsada değer kazandım
lotodan para çıkış gibi şımarık ,arsız, mutluyum kısaca yaşantımda mutluyum ve bu sizlerede yansıyor kanımca ,neyse kısa keseyim efm 44
merak öldürür derler eh sonuç olarak bir çok arkadaşımız evlerinde birçok hayvan ( böyle demek hoşuma gitmesede) besliyor ,hayatı onlarla paylaşıyor,bazen en kötü anında onların sıcak yaklaşımları ile onları severek konuşarak rahatlıyor,evinizde kedi,köpek,kuş,hamster,yılan,karga,vb arkadaşlardan bakıyormu merakım budur efm .
eğer hayatınızı paylaşıyorsanız onlarla yaşadığınız güzel anlarınızıda yaza bilirsiniz bizlerle paylaşırsınız .
şimdi gelelim ehh be
sende laf çok sen besliyormusun diye sorduğunuzu duyuyorum
malesef evde bakamıyorum
çünki teyzemle yaşadığım için oda biraz yaşlı ve ürkek olduğu vede titiz olduğundan istemiyor ama sokakta baktığım birkaç arkadaş var,mahallemizde minoş var ve onun 4 yawrusu ,sarı oğlum bond ve kardeşi var,kibar var,şımarık var,bıdım var,bunlar mahallemdekiler birde hergün gittiğim pinknik alanı gibi özel bir yerde inanın 25-30 arasında değişen
var benim gelmemii heycanlan bekliyorlar yollarda karşılıyorlar etrafıı öyle sarıyorlarki bir gün onlara basmamak için kesin düşücem yere,samurum oğlum var baş tacımdır kendisi,samrun kardeşi japon var ,geyşa ,köroğlu,marlin,greta,tosunpaşa,kömür,cimcime,bonc uk,aşok,garip,tekir,huysuz,çıtı,pıtı,garfild,mini, hırçın,hıççırı,pıççırı,şirin.... ayyy şu anda aklıma gelenler bunlar çoklar yahu unutuom araad isimlerini
hadi bakalım yazın eğer yazmaz iseniz tırmalarım biliyorsunuz