Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-10-2007, 10:54 PM   #16 (permalink)
Regina
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Regina is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kimler evinde ,pisi,kuçu,kuş,yılan,börtü,böcük,hamster vb. arkadaşlarla yaşıyor

Arkadaşlar bu konuyu tartışmak bile abes. Secret'ta söylüyor ya kedi köpek gibi ev hayvanları çekim yasasını hızlandırmak açısından inanılmaz yararlı çünkü size sürekli karşılıksız sevgilerini sunuyorlar ve tabii siz de onlara. Bir hayvanı severken içinde bulunduğunuz duygu hali adeta iyileştirici ve pozitif titreşimler yayan bir durum yaratır ve güzel şeyleri bize çeker. En basitinden enerji fazlamızı alır. Benim 12 sene köpeğim vardı ve inanın o gittikten sonra hayatımda kötü gelişmeler yaşadım birbiri üzerine. O yüzden imkanınız varsa ne olur bir ev hayvanı alın, ben de en kısa zamanda istiyorum... İlginç olan şu telkinleri dinlediğimden beri rüyamda köpeğimi görüyor olmam. O geçen yaz öldü ana rüyalar öylr ilginçki. Sanki rüya değil gerçek ve ben onunla başka bire boyutta bulışuyorum, seviyorum öpüyorum hasret gideriyor ve sonra da uyanıyorum... Köpeğim olduğu ve hayatıma kattığı tüm güzellikler için evrene şükrediyorum şimdi, artık yok diye üzülmektense...
Regina isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla