Konu
:
Ertelemeyi Bırak Script İçeriği
Tekil Mesaj gösterimi
30-10-2007, 06:25 PM
#
7
(
permalink
)
ayses
Teğmen
Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Ertelemeyi Bırak Script İçeriği
Alıntı:
shamanic
Nickli Üyeden Alıntı
nev6zat ve ayses arkadaşlarım.. merhabalar...
Deria uğradığında mutlaka kendi deneyimlerini de sizlerle paylaşacaktır.. bu arada benim deneyimlerle idare edin..
bir yıl kadar önce çok bunldığım bir döneme girdim.. ve bu dönemdeyken her şeyi ertelemeye başladım..
çok titiz ve aşırı düzenli bir insanımdır.. ama eşim olmasa ve ona lazım olmasa ütü yapmıcam..
(bu arada neredeyse çorapları bile ütülerim)
ütüler aldı başını gidiyo.. 1,5 ay olmuş zorunlular haricinde hiç bir iş yapamıyorum..
bayılırım kitap okumaya.. aldığım kitaplar bir köşede duruyo..
koleksiyon için alınmış gibi iki ay geçmiş üstünden kapağını kaldırmamışım hiç birinin..
v.b bi sürü şey.. zaten hepsi birbirini tetikliyor ... ipin ucu bi kaçtımı tut tutabilirsen..
bu telkine ve erken kalkma telkinine ağırlık verdim o dönemde 2 hafta kadar sonraydı..
farkında bile olmadan.. her işin bi ucundan tutmuş eski düzenimi tekrar kurmuş ve kahvem elimde kitap okurken buldum kendimi...
yine eskisi gibi keyif alarak yapıyordum herşeyden önemlisi ... telkinlerin etkili olduğuna da o zamanlar kanaat getirmiştim zaten..
sizlerinde bir an evvel istediğiniz koşulların hayatlarınızda oluşması dileğiyle..
takıldığınız konularda yardımcı olmaya çalışırız hepimiz.. keyifli dinlemeler dilerim..
sevgiler...
çok teşekkür ederim ilgilenip soruma cevap werip bilgilendirdiğin için..şimdi ben uyumadan önce yine dinlemeye dewam ediyorum..yararı olacağını umarak
ayses
Açık Profil bilgileri
ayses nickli üyeye özel mesaj gönderin
ayses - Daha fazla Mesajını bul