TANIŞALIM ARKADAŞLAR adım mustafa, 31 yaşındayım, (izmirde)bi hastahanenin hasta kayıt bölümünde çalışıyorum iki gündür, siteye kayıt olmayı erteleyip duruyordum ama çalıştığım yerde gördüklerimden sonra artık üye olup site sahibine teşekkür etmenin vakti geldi dedim kendi kendime, psikiyatri bölümüne perişan bi halde gelip (muhtemelen antidepresan) yazdırmaya çalışan insanları görmelisiniz, şahsen benimde çok kötü hissettiğim zamanlar oldu onları yadırgamıyorum ama toplumda psikolojik sorumların bukadar yaygın hale geldiğini bilmiyordum, 7 den 70 e her yaş gurubundan çok kötü durumda (kayıt belgelerini verirken neredeyse dayanamayıp ağlayacaklar) insanlar geliyor, biçoğu eğitimli, gerçekten çok kötü durumdalar, ilaca bağımlı(sadece fiziksel bağımlılığı kastetmiyorum) yaşamayı insanlar çözüm olarak görüyorsa bence sorun zannettiğimizden daha büyük, çözümün kendisi sorun çünkü, bilmiyorum ama bu insanlara yardım etmenin bi yolu olmalı, ben bi haftadır dinliyorum telkinleri ve faydalarını görmeye başladım(ve buna çok şaşırıyorum!), hasta sirkülasyonu çok fazla olduğu için gelenlerle bişey paylaşma imkanım olmuyor, eğer bu mümkün olsa ve insanları sizlerin çalışmalarınızdan haberdar edebilsek çok iyi olacak gerçekten, telkinlerin o ilaçlardan çok daha faydalı olacağını düşünüyorum(daha kötüsü de olamaz zaten :), ne yapılabilir fikri olan varmı? |