bugun dikkatimi birşey çekti.
şu an hayatimda hersey olduğunda çok daha ileride gidyor gelişmeler beni mutlu ediyor eski ben ile şimdiki be arasinda belirgin farkliliklar görüyorum..içimde koşmaya dair mukemmel bir enerji var..
başaridan başariya mutluluktan mutluluğa koşmak gibi..
(güvence isteği)
sanki senelerce derin bir uykuya dalmişim ve uyanmişim ve acele etmem gerekiyormus gibi derinlerde yatan bir his de var içimde..
ve herkesin özellikle bu yola baş koymuş herkesin,farkinda olan herkesin,burada olan herkesin mutlu olduğunu en azindan genel bir tablo olarak da olsa gelişmekte olduğunu bilmek duymak açlığıda var.
(güvence isteği kontrol etme isteği)
özellikle siteye çok emeği gecmiş sitede oldukça vakit harcamiş olan kişilerin bu mutluluğu çok daha fazla hakettiğine inaniyorum.onlarin keyfinin yerinde olmadiğini duyunca, hayatinda birseylerin ters gittiğini duyunca şaşırıyorum..ve korkuyorum..ara verdiklerinden bahsediyorlar..niye boyle olmuş sebebini bilemiyorum..
(kontrol etme isteği)
mutlaka olumsuzluklar olacaktir..fakat bu olumsuzluklara pozitif bir bakişla yaklaştilarini onlardan güzel bir seyler çıkarabildiklerini,çalişmalara asildiklarini duymak istiyorum.
herkes mutlu olsun istiyorum..
açlık gibi..özlem gibi..kana kana icmek gibi..bu İSTEKLERİMİ İHTİYAÇLARIMI en kısa zamanda birakma çalişmalari yapacağimdan şüpheniz olmasin.
yazimdaki amiş olduğum parantezleri yazimi bitirince saptadim ve koydum..(kontrol etme isteği)
bu oyle bir koşu ki ömür boyu ben bundan zevk aliyorum..
umarim herkes hayatima sanal yada gercek girmiş olan tüm sevdiklerim tüm dünyam istedikleri huzura dogru ilerlerler..
ve o enerjilerini hep korurlar..
sizi seviyorumm.