Ynt: mutluluk bana yabancı hepinize bana verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim tabiyki dönüp arkama baktığımda sadece mutsuzluklarımı görmüyorum mutlu olduğum günlerde ver ama ben bunu kendime kendim yapıyorum kimse beni üzmüyor muhakkak üzen durumlar olmuştur ama genelde kendim yapıyorum (tarık) arkadaşımız diyorki neden geçmişe bakma gereksinimi duyuyorsunuz demiş bana göre geçmişe bakmassak yarınımızı kuramayız geçmişimiz bizim geleceğimizdir onlardan ders almalıyız hatalarımızı tekrarlamamak için geçmişe dönmeliyiz bizi nekadar üzerse üzsün. ben kendimde o gücü bulamıyorum insanlara aman beni ilgilendirmez diyemiyorum çünkü benim geçmişim bunlarla dolu kendim için hiç bişey yapmamışım hep insanları düşünmüşüm ha bu kötü birşey değil ama fazlasıyla olunca hayatı kaçırdığını görüyorsun bu kötü çünkü bu insanlar senin için hiç bişey yapmayan insanlar bunlar ailem arkadaşlarım tanıdıklarım v.s yani ben bunu biliyorum ama düzeltemiyorum en basiti ben herkesin doğum gününü hatırlarım kimse benim doğum günümü hatırlamaz yani burda 1 veya 2 kişi vardır hatırlayan ama ben herkesin kini hatırlarım sonrada neden onlarda benimkini hatırlamıyor hep ben hatırlatmak zorundayım diye üzülürüm bu verdiğim örnek sizi yanıltmasın yani tek sorun doğum günü değil bu en önemsizi sadece aklıma geldi yazdım sevgiler
__________________ see you in another life my brother |