Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 08:52 AM   #8 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: mutluluk bana yabancı

redspark merhabalar...

ben yazını okurken içimde ki eski benlerden birisi konuşuyormuş gibi geldi...

hayat bir okul bizler öğrenci... düşe kalka öğreniyoruz... kimimiz derleri takmaz yine sınıfı geçer.. kimisi her konuya hazırlanır ama yine sınıfta kalır..
her iki durumda pek iç açıcı olamakla birlikte her konuya gerekli olduğu kadar çalışıp birazdaön hazırlık yapmak lazım...

geçmiş elbette bizim tecrübelerimiz.. elbette derslerimizi alıcaz.. ama sürekli tekrar etmemize gerek yok.. 2 x 2 = 4 bunu öğrendin her gün gündelik yada haftalık .. aylık işlerinde oturup düşünüyormusun.... 2 x 2 nin kaç ettiğini... öğrendiklerini cebine koyup yola devam edeceğiz.. yeni bir konu da ihtiyaç duyarsak hatalarımızı tekrarlamamak adına şöyle bir dönüp bakarız.. etkisine girmeden... dününü yaşarken bu gününü oluşturdun... ne değişti... yarın senin hazinen... bu gün daha doğrusu şu an bir sonraki anın anahtarı...

şimdi gülümsemeye karar verirsen eger 2 sn sonra yüzünde tebessümün oluşacak..

biraz fazla açık bir cümle olacak belki ama .... mutsuzsun ve kendini başkalarının gözünde değersiz hissediyorsun...
onlara iyi davranırsan onlarda seni sevecek.. kendini onların yanında daha değerli hissedeceksin..

bu şahsi tecrübelerle sabitlenmiş koca bir yalandır.... bu durum yüzlerimizin üzerine oturttuğumuz sahte maskelerdir...

bu sana egonun seni daha çok mutsuz ve bedbaht hissetirmek için oynadığı en büyük oyundur...

sen kendini ortaya koy.. çirkin olduğuna inandığın yönlerini de sahiplen... sevgi her şeyi kapsar.. herkesi kapsar..

hipokrat yemini gibi... seçtiğin meslekte yeri gelecek katili tedavi edeceksin yeri gelecek tecavüze uğramış bir kadını yeri gelecek depremden kurtulmuş bir çocuğu...

içine sevgi katmazsan hepsini sevemessen nasıl olacak bu...

etrafındakiler buna herkez dahil seni sen olduğun için sevmiyorsa anlamı ne sevginin mutluluğun...
yaptıkların için seviliyorsan gerek yok ki sevmeselerde sen mutlu olursun...
önce kendimzi sevelim.. kaşımızı gözümüzü yüreğimizi.. varsa dahil olmak isteyen benim yüreğime buyursun gelsin..
istemiyorsa benden bişey eksilmez ki zaten...

hayat sana diyorki.. bak ne kadar basit sen onun doğum gününü hatırladın o seninkini atladı...
1 kere bişi olmaz 2 kere sebebi olabilir e 3 oldu o zaman çizgiyi altına çekmen lazım..

yardıma ihtiyacı olana yardım etme demiyorum.. sen ona ışık verirsin o senden yardım isterse elinden geleni yaparsın..
bazen en iyi yardım insanların yolundan çekilmektir..

annemle babam ayrıldıklarında ben çok küçükmüşüm.. (1 yaş )
kışları annemim yazları babamın yanında geçirirdim..
bu konuda çok modern olmalarına rağmen annemden babama babamdan anneme bahsetmezdim..
üzülmesinler aman kırılmasınlar... zaman konusunda birbirleriyle çatışırlardı..
babam annemde çok kaldığım için kışları onun yazları annemin yanında geçirmem gerektiği konusunda konuşur du annenmle...

aman üzülmesinler diye ilkokulu bititdiğim sene anneannemle yaşamaya başladım...
annem ankarada babam izmirde ben istanbuldaydım artık.. yaz tatillerimide eşit aralarında paylaştırdım..
gurur yaptık bişileri onlarda ayrı mesele 94 yılında fen matematik 490 puan alıp açıkta kalıp üniversiteye yerleşemeyen te salak benim...

çünki ben üniversiteye gidersem annemde babamda kurulu düzenleri içinde zorlanacaklardı..
her ikiside evli ve yeni kardeşlerim vardı.. o zamanki maddi durumları onları zorlayabilirdi..
ve ben üniversite hayallerimden onların mutluluğu için vazgeçtim..
bunu ilk defa burada itiraf ediyorum.. kendilerini kötü hissetmesinler diye onlara okumak istemediğimi söyledim..

çok şükür şanslıydım ve üniversite mezunlarının şimdi çalışmak için sırada beklediği yerlerde çalıştım..

ama bir farkla hiç bir zaman titrimi yükseltemedim.. lütfi kırdarda müdür olan lise mezunu birisi var mı yok bende olamadım..
ve şu anda iş arıyorum ama en büyük eksikliklerimden biri...!!!

şimdi başkasının mutluluğu bana ne kazandırdı.. ??

bu en temel örneğim.. o kadar çok var ki dost diyip kendime kardeş yaptığım mutluluğu için farkında değilllerken bile onca iyiliklerimden sonra
o kadar çok yüzüstü bırakıldım ki.. buna baş tacı yaptığım eşimde dahil..

en önemli olan benim iç huzurum ve mutluluğum... kendimi seviyorum ve ben çok değerliyim..
yaşamımızda her zaman bizi sevenler olur.. önemli olan krşılıksız sevgilerdir...

hayatımdeğişti ailesini bu kadar çok sevmemin ne deni bu...
beni ben olduğum için seviyorsunuz tıpkı sizi siz olduğunuz için sevdiğim gibi..

ben titizim ama pasaklı olanlarınızıda seviyorum.. sigara içiyorum ama yeşilaycılarda beni seviyor..

redspark cım uzun oldu biliyorum ama bu konuda iki cümleyle toparlanmıyor işte

konuyu toparlarsak.. telkinleri dinle çok önemli...rehber bölümde ki sırayı takip ederek lütfen...

değişime karar verdim de ve uygulamaya başla...
hepimiz değişicez deriz ama bunu uygulayıp gerçekleştirenler karar verenlerden daha azdır...
bu konuda lütfen uygulayıcı ol.. yoksa öğrendiklerin bi işe yaramaz... aynı noktada kalırsın..

vizyonlarımız ve yarınımızı değiştirmek ile ilgili forum sayfalarımızda bir çok değerli bilgiler var..
sıkılmadan araştır oku.. hepsini aynı anda değil sırayla uygula..

her şey bir enerjidir.. enerjiler yok olmaz sadece değişime uğrar.. artık kötü enerjileri değiştir..
sen bu sevgi dolu yürekle bu kudrete sahipsin...

hepimizim vücudunda kuzey amerikayı bir hafta aydınlatacak kadar enerji mevcutmuş (bilimsel olarak)
kendi gücünün farkında ol lütfen...

etrfaında ki insanlar ve yaşadıkların seni kendinde kabul etmediğin yönlerinle tanıştırıyor olabilirler..
her sevgi dolu insanın da kızgın olmaya hakkı vardır..

kendini sev ve mutlu yaşa...

sevgilerle...

not : bu yazıda genelde sen diye hitap ettim ama bu radaki sen aslında hepimizi temsil ediyor..