Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 09:22 PM   #309 (permalink)
YAZGÜLÜ_81
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Alıntı:
ferya Nickli Üyeden Alıntı
Selam Elifcim bende uzun zaman sonra sitemizi soyle bir ziyaret edeyim dedim ve hangi bolume bakacagimi sasirdim, bari dedim gunlukleri dolasayim, isin yeni galiba hayirli olur insallah, birde kardesine hayirlisi ile iyi bir izdivac dilerim tabiki darisi siz bekarlarin basina, ruh ikizini bulmayi dilerken sana nacizane bir uyarim olacak, ruh ikizimizi buldugumuzda hayat umdugumuz gibi herzaman huzurlu ve uyum icinde olmuyor Elifcim dusun, cunku ben ruh ikizimle birlikteyim, bunu boyle cok rahat soyluyorum cunku esim hakkaten benim diger yarim ve inan bana kendi diger yarinla hayat daima catismali ve rekabetli geciyor, uyumlu oldugun pekcok ve onemli konulardaki, o yuzde yuz uyumun verdigi mutlulugu taktir edebilirsen, uyumun hic olmadigi ve tam zitliklarin yasandigi diger durumlari anlayisla karsilayabilirsin, yoksa uyumsuzluklarin soku iliskiyi bitirmeye kadar gidebilir cunku ruh ikizinle yasanan hersey normalden daha guclu duygularla yasaniyor, niye dersen bilmiyorum oyle iste Hayatimizda herseyin uyumlu ve guzel olmasini dilerken, ruh esimizide bu kategoriye dahil ediyoruz ama deyil ne yazikki, ruh esimizi buldugumuzda , gercek huzura ve mutluluga erismemizi saglayip, titresimlerimizi yukseltip bizi olgunlastiracak guclu dersleride hayatimiza katmis oluyoruz gerisi bizim sabrimiza sevgimize ve spirituelligi, hayatimiza ne kadar sokabildigimize kaliyor. Ama herseye ragmen ruh esini bulmani ve onunla mutlulugu yakalayacak kadar guclu ve sevgi dolu olabilmeni diliyorum
Sevgi ve Isikla kal
Sevgili, Feryacım
uzun bir aradan sonra yazılarınla, paylaşımlarınla, tecrübelerinle yine seninle karşılaşmak çok güzel.İşim yeni sayılır 2 ay bitiyor başlayalı, teşekkür ederim,dediğin gibi kardeşim için de inşallah hayırlı ve iyi bir izdivaç olur,darısı hayırlısıyla benim gibi aile kurmayı isteyenlerin başına,sen diğer yarını bulabildiğin için gerçekten çok şanslısın bu konuda,kendi hayatımda da elbette uyumu ve dengeyi nasıl karşılayabiliyorsam, uyumsuzluğun yaşandığı,fikir ayrılıklarına düştüğümüz konuları hoş karşılayabilir,çözüm yoluna gidebilirim yeter ki arada sevgi saygı iletişim olsun , ben önceki evliliğimde öyle biriyle evliydim ki aramızda hiç iletişim yoktu konuşamadığım bir insanla da sorunları çözemiyorduk elbette çünkü konuşmuyordu ,çabalarıma rağmen sevgisi , anlayışı ,merhameti yoktu, yani öyle bir hayat yaşadım ki nasıl dayandım bilmiyorum ama tüm insancıl duygulardan uzaktı fakat o öyle diye bütün insanlar öyle olucak değil ayrıldım bitirdim ve üstünden koca bir 3 yıl geçti 4.yıla girdik artık ne istediğimi biliyorum ve gerçekten aradığım insanı,hayalimdekini karşımda görmeyi bekliyorum,sevgi dolu,anlayışlı,konuşkan,merhametli,sıcak kanlı,gerçekten iyi birini,bir ömürlük birini istiyorum, sevgi doluyum ve Allah yine de hayırlı insanlarla karşılaştırsın diyorum hepimizi, herşey günden güne iyiye gidiyor ve daha güzel olacak super
sevgilerimi gönderiyorum Feryacım