Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 08:47 AM   #3 (permalink)
sdcrmn
Teğmen

Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sdcrmn is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: İştah Açan ve Kesen Yiyecekler Nelerdir?

Bu konuda bazı tereddütlerim var kendi adıma... Zayıflamak için gittiğim hipnoz uzmanı bol miktarda et,tavuk, balık yememi tavsiye ediyor. Protein dieyti demese de öyle birşey aslında. Fakat et miktarını çoğaltmanın kanser riskini arttırdığı aklımdan çıkmıyor....Zaten eti çok seviyorum ama bu kanser riski beni hep düşündrüyor...
Ayrıca yine aynı uzman çok fazla yeşilş çay içememi tavsiye etti, özellikle yemekelrden önce, çünkü midenin kıyılmasına ve aşırı acıkmaya neden oluyormuş...
Her öğünden önce 1 ayran içmemi önerdi, tok tutsun diye.
Bir yerde de günde 1300-1500 mg kalsiyum almanın, yiyeceklerle tabi, zayıflamaya yardımcı olduğunu okumuştum.
Birşey daha yiyecek değil ama yoga yapan bir arkadaşımdan duydum her öğünden ve gece yatmadan önce 4 set olmak üzere, sol burun deliğini kapatıp sağ taraftan 27 kez nefes almak metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeye yardımcı olurmuş... yogada obeziteyi tedavi etmekte kullanılan ve işe yaradığı ispatlanmış bir teknikmiş. benim hep yedikten sonra aklıma geliyo o ayrı
sdcrmn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla