Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2007, 11:55 AM   #9 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: İştah Açan ve Kesen Yiyecekler Nelerdir?

bak bu konuda haklısın.. biz burada konuştuğumuz tüm konularda bunun altını çizmeye çalışıyoruz...
doğru olanları bir çoğumuz bilmekteyiz.. ancak bunlardan fayda sağlamak eylemlere döküldüğünde mümkün oluyor...

buradaki birlikteliklerimiz ise bize eyleme geçme gücü ve motivasyonu sağlamakta...

bence son durağın olack ve kısa bir süre sonra olumlu gelişmelerini duyuyor olacağız senden...
ama telkinleri dinlemeyi bırakmak yok...
yediklerine özen göstermek var...
günde en az yarım saatlik aktif eylem (yürüyüş.. aerobik v.b ) var...
yattığında yada fırsat bulduğunda yarım saat spor yaptığını ideal ölçülerde olduğunu imgelemek var...
gün içinde aklına geldikçe sağlıklı besleniyorum... istediğim kilodayım... vücudum tamda arzu ettiğim gibi forma girdi diye kendine telkinde bulunmak var...

var olanları sen benden daha iyi biliyorsun oyüzden bu güzel ve pratik bir liste yaptığında örnek olsun diye hepimizle paylaşmak varr...

sevgiler...