merhaba herkese,
merhaba sevgili gunlugum,
hepiniz cok seker insanlarsiniz, hepimizi bir araya getiren ise sanirim ortak dusuncelerimiz.bu resimleri veguzel sozlri kendime degil de hepimize gonderilmis addediyorum!!! hepiniz o cicekler kadar guzelsiniz..
bugunkendimi biraz uzgun hissediyorum.. biliyorsuunuz ki ben su an fransa dayim, gorevim 5 yil surecek ama istersem daha da erken donebilirim.sorun da burda zaten, bu yil 4. senem olacak yani kaldi 1 yilim.. oysa nisanlim benim bu 4 . yilimin sonunda donmemi istiyor, ona gore planlaini ayarliyor. oysa ben bu bir daha elime gecmiyecek olan firsati sonuna kadar degerlendirmek istiyorum. gectigimiz yaz daire aldim ve u an cok borcluyum, en azindan borclarimi oderim diyorum; nisanlim ise vakit geciyor pra onemli degil be borcunu oderim ya da brlikte oder gideriz diyor; ne yapacagimi sasirdim.
onemli bir karar verme asamasindayim!!kararsiz kaldigim icin de kendimi adeta yemege verdim, kendimi gercekten cok kotu hisseiyorum.
kendimi kotu hissetmem ise turkiye ye dondugumde ayni ozgurlugum olmayacak, bir dugun evlilik telasina gircem ardindan cocuk falan , derken tayinim okulun birine cikcak uzakti yakindi derken boyle sorunlarla bogusuyor olmak beni acayip slklyor!!! su anki rahatima diyecek yok ama biliyorum ki bu yil olmasa bile ertesi yil yine donmeiyim iste isin icinden cikamiyorum....
uf
ney nasil yapmaliyim bilmiyorum..
neyse sizlerin kafasini sisirmek istemiyorum yeter bu kadari!!
allahim bana yardim et, hepimize akil fikir ver!! 96
kendinize iyi bakin hoscakalin
ulku