Ynt: ülkü nün günlüğü ülkücüğüm nişanlın özlemiştir tabii seni..ama o, özlem içinde göz ardı ettiği veya göremediği bir şeyler var...borçlu olduğunu söylüyorsun..düğün dümbelek, ev eşyası, çeyiz, hepsi parayla olan şeyler, eğer nişanlının kenarda kıyıda parası yoksa, buradaki en umulmadık zamanlarda bozulan dengeler yüzünden zor günler yaşayabilirsiniz..ben böyle sözleri söylemekten nefret ederim ama, sen bu kadar yıl beklemişsin..bir yıl daha bekle..nişanlının sabırsızlığını anlamakla birlikte onada sevgi sabırlıdır bekler diyorum...özgürlüğün şekil değiştirecek..bence sen orayla ilişkin yaptığın anlaşma bitinceye kadar bekle..evini kendin öde..sonra buraya döndüğünde de kesin bir karar vermeden önce nişanlılık dönemini bir kere daha yaşa...zaman içinde insanlar değişiyorlar..gelişiyorlar..hem senin hemde onun ne kadar değişip geliştiğinize bir bak..tabiiki hayatın hakkında en doğru kararı verecek olan sensin...ama benimde bildiğim bir şey var..hayatta biri hariç düzeltilemeyecek hiç bir hata yoktur..düzeltilemeyen şey ise, aceleye gelmiş..düşünülmeden yapılan evlilik..yaradandan hepinizin yüzünü güldürmesini diliyorum..saygılı sevgiler.. |