Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2007, 11:51 PM   #24 (permalink)
izmirli035
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ülkü nün günlüğü

merhaba gunlugum,

bugun cok rahat bir uyku cekecegim galiba, cunku kemalle konustum su donme meselesini bana ne dese begenirsiniz?? "sen bilirsin " dedi yani beni kararimla basbasa birakti oysaki tum yaz boyu donmem icin baski yapiyordu dolayli olaraktan.bu davranisi beni cok mutlu etti yani ben ne karar versem vereyim yine yanimda olacak.
yalniz icime de bir aci coktu, cunku kameradaki gorunusu icler acisi gibiydi, yani yalvarip yakaracak hali yok ama icinden "don " diye bana haykiriyordu sanki;bir yandan kararlarima saygi duymasi beni gelecek evliligimiz icin umutlandirdi bir yandan da kagilandirdi acaba kendisini sevmedgimi dusunuyor olabilir miydi? ya da uzuntuye kapilip ona deger vermedigimi dusunebilir miydi??
uf, hala karar vermedim ve bu son saatlerim, yarin konsoloslugu aricamve en son ne zamandilekce yollaniyo onu ogrencem,
bilmiyorumsegilime surpriz yapp donsem m ?? yoksa kalip braz daha mi para biriktirsem ileriki evlilik haytima yonelik yani daha refah icinde yasamamiz icin!!

bilmiyorum,

sabah ola hayrola!!

iyi geceler

ulku
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla