Ynt: Sycorox'un Günlüğü 27/11/2007 23:19
Yine kırıldım:(Ve nedense yine hep aynı kişi...Ona güvenmek,bir kez daha "bu kez,işte artık düzeldi" demek,onun cidden değiştiğini düşünmek...Çok yalnış...Ve biz bu yalnışı defalarca olduğu gibi yine yaptık...O bir zamanların en sevilen insanı ve bir zamanlarında en nefret edileni...Peki ya şimdi...Onun hakkında ne düşüneceğimi bir bilebilsem...İyimi kötümü olduğunu anlayabilsek...
Bazı insanlar vardır iyi insanlardır...Bir renkle tabir etsek onlara en çok beyaz yakışır...Bazı insanlarda kötüdür onlarada çoğu kişi siyahı layık görür(ben görmem o ayrı,benim en sevdiğim renk siyah çünkü)...Ama bazı insanlar vardırki ne beyazdırlar, nede siyah...Onların renkleri gridir...Kişilikleride maalesefki yoktur...Beyaz insanların yanında çok açık gri,siyah insanların yanındada kopkoyu gridirler...Ve maalesef insanları çok acıtır böyleleri...En çok onlar yaralarlar...Çünkü çabuk gaza gelirler,anlık düşünürler,işlerine nasıl gelirse o tarafa kayarlar,anında insanı satarlar...
Ve maalesef bazen bu insanlar çok yakınında olurlar,kesinlikle kesip atamayacağın kadar yakında...Sen ondan uzak olsanda o senin arkandan gelir...Onunla olmak zorunda kalırsın...İstemesende yapmak durumundasındır...Bazende yakınında görünürler,bir bakmışsınki o sırada kuyunu kazıyor,çok sevdiğin insanı sana karşı öyle bir zehirliyorki,o zehirden o insanın arınması için çok zaman geçmesi gerekiyor...
Bugün ilk defa şu anda çok uzun zamandan sonra,ağlıyorum...Diliyorumki o çok sevdiğim insan zehirlenmesin,buna bir kez daha nasıl dayanılırki bilemiyorum...Ben dayansamda annem nasıl dayanır...Çünkü o gri insan dediğim teyzem,zehirlenen kişide hayatta en çok sevdiğim insanlardan olan dedem...Ve onların arasında en çok üzülecek kişi olan annem...Bir yanda kendi kızkardeşinin yaptığı,arkasından çevirdiği dolaplar ve bir yandanda dedemin ona karşı tavır alması...
Ben çekim yasasını uygulamaya başladım başlayalı hayatımda birçok şey olmaya başladı...Maalesefki bu durum insanların gözüne batıyor...Ve onların bu tutumuda benim canımı sıkıyor...Kendileri hiçbirşey yapmasın,onun bunun kötülüğünü açığını arasın sonrada her iyi şeyi kendilerine olsun...Oldu ya ne güzel...
Ama bu sefer onun için üzülmeyeceğim...Belki evet üzüldüm ama yarın bir daha bu konu için ne üzüleceğim nede gözyaşı dökeceğim,olayları olumsuzluktan olumluya çevirmek için elimden gelen ne varsa yapacağım...
Anneme o üzülürken şöyle demiştim "boşver,o yıllarca senin kuyunu kazdı seni düşürmeye çalıştı sonuçları ne oldu o hep kazdığı kuyuya kendi düştü"...Evet çok doğru...O hep kazdığı kuyulara kendisi düştü.... |