Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2007, 09:09 AM   #39 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Günaydın Günlük,
Bugün güneşli bir gün,apaydınlık...Telkinlere başlayalı 2hafta olmuş...Ve artık yeni telkinlere geçebilirim...İlk hafta suçluluk,ego kendine güven ve kilo vermeyi dinliyordum...Sonra sadece suçluluk ve ego'yu dinlemem gerektiğini anlayınca ona tekrardan onlarla başlamıştım...Şimdi ise listemden suçluluğu çıkarıp diğer telkinlerle devam edebilirim...O kadar enerjimin yüksek olduğunu hissediyorumki bu çok güzel...
En güzelide yaptığım çekimlerin meyvalarını almaya başlamış olmam...Çok istediğim şeyler yavaş yavaş oluyorlar...Hatta ben iki liste yapmıştım secreti okuduğumda...dileklerim ve katolog diye...Dün o iki listeye baktığımda birkaç isteğimin olduğunu gördüm...Daha sonra o listeleri paylaşırım sizinlede...
Artık neredeyse birçok takıntımdan arınmaya başladım...En önemliside kilo verme takıntımdı...Sürekli kafamdaydı...Çok kilolu olmasamda öyleymişim gibi geliyordu...Şimdi ise düşünmüyorum...Sanki üstümden yük kalkmış gibi...
Her gecenin bir sabahı varmış...Huzur aslında olan birşeymiş...Bu huzur halini yakaladığım için binlerce kere şükrediyorum...Teşekkürler herkese ve önüme çıkan herşeye...