Konu
:
Kabus Görüyor musunuz?
Tekil Mesaj gösterimi
07-12-2007, 12:20 PM
#
66
(
permalink
)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Kabus Görüyor musunuz?
arkadaşlar.. bilinçaltımız bilinmeyen sihirli bir kutu.. dusun
biz bu kutuya şimdiye kadar neler yüklediğimizin çok bilincinde değildik...
elimize ne geçerse farketmeden içine atar (düşüncelerimiz ile) sonra karşımıza çıktığında bakmadan attığımız için aaaa bu da nereden çıktı diye düşünmeye başlarız...
bilinçaltımızın bilinç düzeyinde bizimle mesajlaşma şekli rüyalarımızdır...
mutlaka rüyalar görürüz ama bunları hatırlamakta zorlanabiliriz.. çünki rüyalara gereken önemi vermeyiz...
tıpkı bir çiçek gibidir rüyalar... bakım ister ilgi ister.. kendisiyle konuşmak ister.. çünki o bizimle konuşmaya çalışmaktadır...
sık sık vurgulamaktayım... herkezin rüyasının yorumları kendi yaşamının içerisinde gizlidir...
dolayısı ile ile canımızın istediği gibi yorumlamak yarardan çok zarar veriri.. çünki gerçek mesajı anlayamamış olabilirsiniz..
telkinler ile bilinçaltına müdahale etmeye başladınız..
dediniz ki dur bakalım doğruları yaşamamın zamanı.. ben seçimleri değiştiriyorum ki yaşamım değişsin..
sen benim yardımcımsın.. bilinçaltı bunca zaman kendini patron zannediyordu.. sizden gelen bu tepki ile birden düzen değişmeye başladı..
asıl patronun siz olduğunuzu zaten biliyordu ama meydanı boş bulmuştu bir kere...
siz eski yanlışlarınızın yerine doğrularınızı koymaya başladıkça... eskilerden arınmanız gerekecek.. bir şekilde bu arınma rüyalarınıza da yansıyacak..
benim her zamanki önerim.. bir rüya defteriniz olsun.. gördüklerinizi yazın... gün içinde yaşadığınız önemli olaylarıda aynı defter yazın.. tarihleri ile birlikte...
bir süre sonra rüyalarınızın dilini çözmeye başlayacaksınız..
sycorox.. büyük bir ihtimalle seyrettiğin filmlerinin etkisi... bazen kendi yaşamında sana gerilim filmi tadında gelebilir.. ama filmi değiştirip mutluluk filmi syretmek yine senin elinde...
fund... dayı eşini temsil ediyorsa yenge de seni temsil eder.. sen olarak gördüğün sen de deiğişmeye çalışan yada çalışmayan gerçek sen... yeni bir başlangıç yapmanı ve şimdiye kadar pekte inanmaığın olayları araştırıp öğreneceğin anlamına gelebilir... bu durumlar ilk başta kendi içinde yada aile içinde karışıklık yaratsada doğru atacağın adımlar ve düzgün ifade yeteğin ile ikna edeceksin etrafındakileri ... eşinin sana karşı yapacağı büyük bir iyilikte söz konusu olabilir..
sevgiler...
Açık Profil bilgileri
shamanic nickli üyeye özel mesaj gönderin
shamanic - Daha fazla Mesajını bul