Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 12:38 PM   #68 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

canm benim...

şimdi ben bu rüyayı kendim görmüş gibi bakacağım...

köpek : benim için sadık dostu emsil eder... sevgiyi karşılıksız sevgi vereni... tiizlik takıntılarımdan dolayı evime almadığm bunun içinde onnla geçireceğim bir sürü güzel günün kaybını temsil eder... onu evde görüşüm heleki doğum yapışı çok büyük bir şansı vurgular... emek vererek elde edilen.. çünki doğum sonucu sevgi ve sabır ile beklenilecek meşakkattli bir dönemdir.. ve ektiklerinin meyvasını alma zamanıdır...

kaplan : köpeğin temsil ettiğinin en az 100 katı daha fazlasına ulaşacağının simgesidir.. bebek oluşu yine senin sevgin ilgin ve beslemen ile yüceleşeceğinin simgesi...

şimdi bu ip uçlarını kullanarak kendin için yorumla...