Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 01:11 PM   #70 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kabus Görüyor musunuz?

hayr olsun şekerim... asıl kabusu suzzy görmüş dostlar.. benimle karşılaşmış rüyasında.. yazık kıza yahuuu
hemen hemen beni görüşmüşsün diyebilirim... beyazlarımı saymassak siyaha yakın kestane rengi saçlarım var..

oarada ki ben aslında ben değilimdir... sen beni ne şekilde tanımlıyorsun.. içinde bunu tanımla... yani ben senin bir yönünü iafade ediyorum...
zannedersem bu iyi yönde... yaşadığın bir olay içinde bilmediğin bir yönünü keşfederek başarıyla sonuçlandırmana sebep olacak.. bu senden çok bir başkası ile ilgili de olabilir.. tüm bunlar olduğunda kendini banyo sonrasında ki gibi rahatlamış ve huzurlu hissedeceksin..