Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2007, 12:07 AM   #57 (permalink)
nilcelep
Teğmen

Tesekkür: 0
60 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nilcelep is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: sigarasız günler

herkese selamlar.bugle aradasim sana 2 kee selam uzun zamandr siteye giremiyordum.21 haziran 2007 de sigarayi biakmistim ve bu mesaji yazdgimda yani bugun 14 aralik 2007 ve ben halaa sigara icmiyorum tabiki esimde birlikte birakmistik saolsn motivasyon cd leri ve beni buada yanliz birakmayan arkadaslar ozelikle bugle herkese tesekkurler.5 kilo aldim ama bunun kesinliklesigarayi birakmaktan dolayi oldugun inanmiyorum bugle biliyorsun arkadasim 5 aydir belcikadayim ve surekli evde olmaktan dolyi olduama artik dil sornunu astm disari cikmaa baslaim :) vbelcikaya eimin yanina gelmeden once bu site ile tanisinca hayatimi degistirerek geldim ilk once sigarayi birakmaya basladim bu arada esimi motive edip oda birati ben belcikayagelmeden daha sonra sitedeki motivasyon cd le ile devm ettik.simdi nler degisti!!!ilk degisen cildimin parlamasi,artik igrenc kokmurum,saclarim isil isil parliyor,tirnaklarim ve tislerim beyaz renk aldi(eskiden sariydi)en onemlisi bebek yapmak icin cesret geldi cunku benden lusan bir sebeple sagliksiz bir bebek dunyaya getirmeyi hic dusunmedim,artik o illet aklimda bile degil vede en onemlisi insan sinifina konan bolumlerde oturuyorm bir yere gittigide ve bunun havasi mutis biey yasanmadan anlatilcak gibi bir duygu degil bu sadece yasanir.belleiden kazidim artik dunyaya yeniden gelmis giiyim hayatim gercek anlamda degisti.simdi yardim isteyen tum arkadaslara evap vermeye hazirim ayaklarim eskisinden daha saglam basiyor kendime eskisinden cok daha fazla guveniyorum.TESEKKURLER ATAKAN HERSEY SENIN BU SITE ILE TANISMAMLA OLDU HAYATIMI DEGISTIRMEMDE YARDIMCI OLDUGUNUZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM HAYAT BOYU SIZE VE YARDIMCI OLAN ARKADASLARA MINNETTAR KALACAGIM.SAYGILAR.