Alıntı: asya26 Nickli Üyeden Alıntı
Cok tesekkür ederim, şükürler olsun ki günlerim her gecen gün daha iyiye gidiyor ve eminimki bir gün bende burdan mutluyum mutluyum diye haykırıcam.
İnsanın en büyük düsmanı yine kendisiymis bunu anladım ama keske bunu cok daha önceleri farkedebilseydim.. belki bi takım seylere bu kadar gec kalmazdım. | Neden bir gün mutluyum mutluyum diye bağracam dedin o bir günü neden buğün yapmıyorsun geçmişe bir çizgi çiz yeni bir sayfa aç kendine ve buğünün tadını çıkart yarını geçmişi düşünme zaten bir noktaya geldinmi geçmişin acıtan yanlarına dönüp onları hazır olduğun zaman iyileştirirsin dersler çıkartırsın ama geçmişine bakıpta bir gün mutlu olduğumu söyleyecen dedinmi hep mutluluğu erteliyorsun hayat o kadar güzel ki buğün den başla bu hayatını oyun bahçesine çevir buğün mutlu olmak için ne yapabilirsin onu düşün dışarda gezmekmi istiyon hiç durma çık gez canın arkadaşlarınla sohbetmi etmek istemiyor durma ara canın bir taze çaymı istiyor kalk demle çayını iç ama mutluluğu buğünü anı yaşa hayatını asla erteleme her anını özel olduğu için yaşa hayatını oyun bahçesine çevir ve eglenmenin tadını çıkart derim ben peki sen nedersin ? sevgiler
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |