Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 02:25 PM   #82 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

DKZ ile bilgilenmedim..sanırım her şeyi yiyebilen kesimden olduğum için..her şeyi yerim fakat asla kilo almam..30 yılda zar zor 20 kilo alabildim... aldığım her kilo gitmek için kapı arkasında bekler,kilolarımın tek çarığı ayağındadır, diğeri elinde...
doyduğumu hissettiğim zaman yiyemem...yemek ziyan etmemek gibi bir sorunum yok, tabağıma az yiyecek alırım..tokluk hissetmiyorsam bir miktar daha alırım...eğer restoranda isem veya evde hani olmazda, olduda oldu ve tabağıma çok yemek aldım..doyduğum anda tabağımdaki yemek miktarı ne olursa olsun..ya sokaktaki köpeklere veririm, yada kedilere...bu şekilde yemek israfı denen şeyinde önüne geçmiş olurum..sonuçta onlarında bakılması gerekir diye düşünüyorum...bence, eğer metabolizmada sorun yoksa kiloları bizler söylemlerimizle tutuyoruz sanıyorum...söylemlerinizi değiştirin acilen..birde mutfağa girerken...ağzınızı sulandıracak yemekler yapmayın...ablamdan biliyorum..daha mutfağa girmeden kafasında ful bir menü hazırlar...ocağın başına geçtiği andan itibarende döktürür gavurun kızı....mutfaktan çıkası gelmez...yaptığı yemeğin lezzetini düşündükçe...yanına ay şunuda yapayım..ay bunuda yapayım diye ..o mutfağa girdiğinde biz..yuvana dön abla diye pankart hazırlayalımmı diye düşünmeye başlarız..şaka bir yana ..ben hepinizin kilolarının beninkilere benzediğini düşünüyorum..yalnız mutfakta çok kalmayın..