Selamlar günlük,
Bugün bayramın 1.günü..
Sabah güzel güzel başladım,kahvaltımı ettim...Bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını söyledim...
Sonra..
Annem anneannemle konuştu biz ikinci gün size gelebileceğiz,hep beraber sizde toplansak dedi...Tabi her zamanki annemin lafını hiç kaale alınmaması durumu baş gösterdi.."Banane öyle tek gelin,onlar bugün gelecekler nerde görüşürseniz görüşün,istersenizde görüşmeyin beni hiç ilgilendirmiyorsunuz,zaten hep beraber başımı ağrıtıyorsunuz demiş"...Anneannemin bakıcısı tatilde olduğundan ilk gün teyzem ikinci günde biz gidiyoruz...Onlarda bize gelemiyorlar çünkü babamla küsler...Biz onlara gidemiyoruz bizim evede çok fazla misafir geliyor...tek görüşebileceğimiz yer anneannemler...Annem kalktı su böreği fln yaptı birde,kahvaltıda hep beraber yeriz diye...
Hayır soruyorum şimdi bir anne bunlarımı söylemeli,çocuklarını böyle ayrımı tutmalı...Biz görüşmesek pek bir mutlu sadece herkes onunla görüşsün...Neredeyse artık bayramlarda görüşüyoruz zaten...Aramızı açmak için elinden geleni yapıyor...
İlk anda çok sinirlendim fln ama sonra düşündüm,bugün bayram sevdiğim insanlar yanımda,olmak istemeyende kendi bilir dedim...
Sabah kocatepe camisinde bir bayram hutbesi mükemmeldi...Neredeyse çekim yasasından bahsetti,hoca...Değiştiremediğiniz insanları öyle kabul edin dedi...
Neyse sinirimi daha fazla bozmayacağım,sinirimin akıp gitmesine izin verdim ve şimdi yatıştım...
Bugün bayram ve güzel birgün her ne olursa olsun