19-01-2009, 07:41 AM
|
#2 (permalink)
|
Moderator Sultan Oğuz
Tesekkür: 9,492
518 Mesajinıza toplam 4,080 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| merhabalar... daha önce telkinleri çocuklarınada dinleten üyelerimiz olmuştu... sonuçları olumlu oldu...günde ortalama 8 saat dinlenmesi gerekiyor...bu süreyi gece uykuda dinleyerek te geçirebilirsiniz... ve bu sürede müzikleri karışık olarak dinleyebilirsiniz... önemli olan başlangıç olarak lokomotif müziklerdir... ego güven ve suçluluk telkinleri...daha sonra listenizi isteğinize göre kendiniz oluşturabilirsiniz... iyi dinlemeler...değişimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz...size incelemeniz için bir kaç link veriyorum...oldukça yararlanıcağınızı düşünüyorum... sevgiler... Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Diğer Sorularınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri
__________________ Şimdi tüm ihtiyaçlarımın karşılığını yerküre ve gökkürenin sonsuz bereketinden çekip alıyorum.Bütün kanallar serbest Bütün kapılar açık! |
| |