slm sevgili banu biraz geç oldu ama günlüğün hayırlı mutluluk haberlerin tez ve daimi olsun,yazdıklarını içtenlikle okudum ben aylardır dinliyorum benim dalgalanmalarım oldukça ağır geçiyordu ancak ben inancımı,bu siteyi ilk gördüğüm günden beri hiç kaybetmedim çok şükür ki iş hayatında değilim kışın evde bol vaktim var yeni truzim sezonuna yepyeni bir aysun olarak başlıycam inşallah tutmayın beniii:),burdaki bazı arkadaşların kendilerine hiç zaman tanımadıklarına hep kötümser düşünmelerine sabırsızlıklarına üzülüyorum,ben 3 aya yakın zamandır neredeyse paranoya gibi oldum,ki ben etrafımda güçlü kendinden emin zeki olarak tanınırım kendimi çaresiz aptal gibi hissettiğim zamanlarda kimseye belli etmeden sabahlara kadar uyku yok veya çok fazla,yemek yok denecek kadar az,balkonlarda kah gökyüzüne yıldızlara bakarak güzellikleri o ruh halinde keşfetmeye veya yoldan biri geçse aysun bak o şahsa sen ne kadar şanslısın acaba onun ne kadar sorunu var ama sen napcanı biliyosun diyerek ve bisürü anlatılması zor ruh hallerini atlatmaya çalışıyordum,zorla ağlarken ki ağlayamıyordum bile istediğim gibi,bacaklarım bi sağ bacak bi sol bacak sürekli sallıyorum geçen fark ettim ikisini birden sallamaya başlamışım kimbilir daha neler değişti ama ben şuan bunları ayrıştıramıyorum hala biraz sersem gibiyim sadece otururken değil ayaktayken bile,burda okuduklarımı uygulamaya çalıştım ama doğru yaptım yapamadım bilemem,eft meditasyon bikaç kez denedim,elimde tespih sürekli 100 defa olumlamayaptım,artı dua okudum,bu sitede ne kadar güzel söz varsa 3 değişik defter edindim hepsini yazdım,dua kitapları hepsi baş ucumda banyo bile yapmadım günlerce ben böylesine iğrenç koktuğumu hiç bilmiyordum,sürekli duş değil duş bana göre yüz yıkama gibidir,adam gibi banyo yaptığım halde,beni tanıyanlarda bilir az terleyen biriyim sanki mutsuzluk kokusu gibi,artık yıkanıyorum bu arada:)doktora gitsem kesin panik atak derdi,ben hiç bundan daha kötü bikaç dönem geçirdim ama yinede ilaç veya doktora ihtiyaç duymadım en kötü zamanımda bile çok şükür,ilk zamanlar her okuduğum bana acıdan başka bişey vermedi içimin acıdığını hissetmek kadar kötü bir duygu yoktur sadece bu sitede değil,burda ne okuduysam bana yabancı gelen bir terim veya uygulama nette araştırdım okudum,şimdi artık daha rahat nefes alıyorum bu siteye yazılar yazıyorum bana acı verenleri gülümseyerek hatırlıyorum burukda olsa sizi sevgiyle affediyorum diyorum daha yolum uzun gibi,süreyi kısaltmaz bizim elimizde bunu biliyorum,maalesef hala dalgalanma devam ediyor ama çok yoğun değil umarım tekrarlamaz bazen iyi hali yaşanıp tekrar aynı moda girilebilio bana oluyor umarım başkası yaşamaz,sen ve senin gibi iyimser kişilerin yazıları bana çok faydalı oluyor,meğer yazmak gerekliymiş, artık yavaş yavaş rahatlıyorum hergeçen gün hep daha iyiye doğru artarak devam ediyor iyi olma kendimi iyi hissetme halim.sanırım sevgili shamanic bana bugün mucize gönderdi özel bi mesaj atmış bi yardım istemiştim sayfa açıldığında deli gibi hıçkırıklarla ağlamaya başladım sorası kendimi daha bi rahat hissetme içimden"iyilik meleği shamanic bana güzel enerjimi gönderdi bu msj la"dedim,bu siteyi ve arkadaşları çoook seviyorum ayrıca yazı konusu çok ilgimi çekti kafamıza takılan herkes için ayrı ayrımı yapmalıyız,üzgünüm yinemi fazla yazdım ama artık daha kontrollüyüm çok şükür neydi geçen günkü dağınık yazdıklarım neyse herkese gönül dolusu selamlar sevgiler,Allah hepinizden razı olsun,banucum ziyaretine sık sık gelicem söz benim günlüğüm yok istemiyorumda boşuna yer işgal etmek istemiyorum sizlerin günlüklerinde bende iyileşmelerimi sizlerle paylaşırım hoşçakal |