Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 01:09 AM   #3 (permalink)
şeva
Teğmen

şeva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 180
43 Mesajinıza toplam 246 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
şeva has a spectacular aura aboutşeva has a spectacular aura aboutşeva has a spectacular aura about

Alıntı:
muratdoom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi depresyondayım ve 10 gündür antidepresan kullanıyorum. Depresyon Dünde Kaldı telkinini dinlemem kötü etki edermi bana :S ?
dostum depresyonun yüzlerce belirtisi vardır.bazı sı ise insanlık halidir daha düşünceli ve daha ağır günlerde geçer.bu insanın kişilik yapısı ve için de bulunduğu çevresel şartlara göre, ya doğru şekilde kendine yol arayarak bakış açısını ve durumunu değerlendirip bir gidişat belirler.veya battım gidiyorum der susar ve kendini kapatıp doğru sandığı yanlışlarını uygular.durum fenaya varır. belliki açık ve özgüvenlisin ve şanslısın ki bu site desin. seni anlıyorum.konuyu bilmeye gerek yok herkes bir çelişki içinde ve çeşitli arzular ve dileklerinin gerçekleşmesini bekleyerek yaşıyor.
teknik olarak kendine koyduğun teşhis doğrumu onu bir öğren. gözün de büyütme para ile ilgili de değil herhangi bir sağlık kuruluşunda bir psikolog ile görüş şayet o onar ve sana ilaç verirse kullan.ama en az düzeyde ilaç almayı istediğini belirt.ne olursa olsun her ilaç vücudumuza alınan yapay bir ğiriştir. ayrıca eğer gerekli ise ve dr tarafından şahsına verildi ise kullanmak olabilecek daha derin sorunları önlemek adına faydalıdır.yok eğer kendimi biraz daha dinleyip dr.a gideyim dersen gnc ve özellikle solgar markasında salt bitkiden üretilmiş içinde sarıkantoron bitkisi olan sinirleri yatıştıran vitaminlerden alabilir, bura daki telkinleri dinleyip hedefsiz uzun yürüyüşler yapabilirsin. bunlar ezber değil tecrübe. ve sana bir kitap tavsiye ediyorum eğer alırsan yanından ayıramayacağın yoldaş gibi bir şey olacak.ve bana teşekkür eder de bir hayır duanı alırsam yaşamın içinde sanırım benden zengini olmaz. kitbın adı
'düşünce gücüyle tedavi' yazarı louıs hay.
en önemli notum ise
sen tanrının bir mucizesisin çünkü senden bir tane daha yok.iyi haberlerini bekliyorum.