Alıntı:
murat_10009 Nickli Üyeden Alıntı
cok tesekkürler bundan kurtulmak daha ii bi hayat daha mutlu olamk istiyrum ben ama kendimi aasla yakısıkılı görmuyrum ve nefret ediyroum kendimden |
hala çirkin olduğuna ve kendnden nefret ettiğine odaklanıyorsun ama. şimdilik bu düşünceni önemseme. sadece telkinleri dinlemeye başla. zaten birkaç gün içinde etkisini gösterir. siteyi çok iyi incele ama ne gibi etkiler oluyor, sende de aynı etkilerden görülüyor mu, bunları kıyasla. çirkin olduğun düşüncesine kapıldığın zaman siteye gir ve üyelerin değşim günlükleri gibi seni motive decek olan yazıları oku. yani düşünceni farkl bir yöne kanalize et, her seferinde sızlanmandan daha fazla işine yarayacaktır:)
ilk iki hafta sadece suçluluk ve egoyu dinle. gece yatarken dinlenmesi öneriliyor çünkü bilinci devreden çıkarmış oluyoruz ve bilinçatına kolaylıkla etki edilebiliyor. ilk iki hafta bitince sorularını yine buradan bizlere ulaştrabilirsin. ama kötü bir düşünceye kapıldığında başka şeylerle özellikle motive edici şeylerle uğraşmayı unutma, bu çok önemli bir anahtar..
umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgilerle..