Spzint çok güzel anlatmış şu olay çok doğru,belirli bir yöntem yok aslında kendi yöntemini kendin buluyosun.sadece olay kuantum alana girmek konsantre olmak.ellerim sanki birmiş gibi oluyor benim, sanki hangisi sağ elim hangisi sol elim hissetmiyorum karışıyolar birbirlerine.vee sonra başlıyor :) sağlıkla ilgili hep yaptığım şey,zaman yolculuğu.çok işe yarıyor.dileklerimle ilgili de,sadece istiyorum ,olmazsa ne olur diyorum,hayatım devam eder diyorum ve serbest bırakıyorum:)
Ben kitabı okumadım,buradaki mesajların hepsini ve başka sitelerdende birkaç deneyim okudum,sonra hadi bakalım şimdi oturup iki nokta yapıyorum dedim,planlayınca tabii strese girdim.olmadı.daha sonra aklıma geldiği anda yapmaya başladım.o anda yatıyomuyum,ellerimi yana mı koymuşum hiç önemsemedim.hemen olaya giriştim,ellerimin pozisyonunu bile farklılaştırmadım.sonuç muazzamdan da öte.hatta dün gece bir deneyim yaşadım ki dileğim birebir mi gerçekleşir ya .gerçekleşti.o an dondum kaldım arkadaşlar.birebir diyorum şaka değil.tam anlamıyla gerçekti.size bunun güzelliğini tarif edemem.o an dileğimin gerçekleştiğine mi sevineyim,yaratımımamı şaşırdım.:)
sevgiler hepinize.