Alıntı:
fırat şimşek Nickli Üyeden Alıntı
tesekkür ederim..ilk etapta zinde uyanma, kendine güven, ertelememe telkinleri önermissiniz ben de aynı sekilde düsünüyodum peki bu 3 telkini aynı anda mı yükliyim yoksa bunları da mı bir hafta aralıklarla mı yükliyim?
ego+kendine güven hep olsun suclulugu da 2-3 günde bir dinlicez tamam.diger telkinleri de sonuc alana kadar diyosunuz ya bn böyle durumlarda biraz takıntılıyım mükemmelliyetcilik de denilebilir yani tam olarak emin olamam etkisini budur bu kadardır dye o yüzden ortalama bi süre söyleseniz bn ztn emin olamazsam dinlemeye devam ederim.ne tavsiye edersiniz? yani mesela zinde uyanma telkinini dinledim ve değişiklikler hissettim, sonuç aldım ama bir süre daha dinlesem belki etkisini daha fazla hissedicem. bunu nasıl bilebilirim ki sonuçta telkinin nasıl ve ne kadar etkisi olabilir bilemiyorum. yardımcı olur musunuz? |
bence bukadar nesnel bakarsan sadece direncini yükseltirsin... Binlerce olumlu geri bildirim veren insanları okursan sanırım daha fazla motive olursun... Sen kesin sonuç istiyosun... Zaten kesin sonuç sensin... Sen ne kadar zamanda değişmek istiyosun. buna hazırmısın... Hazır değilsen vericeğimiz ortalama sürede sence kendini iyi hissedecekmisin... Bence sen dinlemeye başla... Bişey kaybetmeyeceğin bir risk bu... Sayılara bağlı kalma. :)))