harika bir seminerdi emegi geçen tüm güzel yüreklere çok ama çok teşekkürederim Atakan beyin site de olmayan ama seminer için cd ye aktardıgı o güzel telkine içerigini okurken bile insanın kendine güveni kat kat artıyor:) Abdullah kardeşime özellikle su içmem konusunda bilinç altına inmem gerektigini ögrettigi için( çok su içme problemim var da
)mümin kardeşime iki noktayı daha iyi kavramamı ögrettigi için çünkü kitapta pek algılıyamamışdım işin gerçegi
belginciğime o güler yüzü ve ilgisi için veeeeeeeee özlemciğime kendi açımdan söylemek gerekirse müthişdi o kadar güzel o kadar bilgilendiriciydi ve bi o kadar da tatlıydı kiii eve gider gitmez bolluk için verdigi meditasyonu dinledim ben hayatımda bu kadar gevsedigimi hatırlamıyorum yanlız bir sorum var ben Abdullah kardeşimin uygulattıgı EFT yi yaparkende müthiş şekilde esnedim gözümden yaş geldi hatta orada tanıştıgım site arkadaşları dahi şaşırdı meditasyonun ardından da en az 15-20 dk esneme yaşadım özlemciğim bunun bir sebebi var mı bilgilendirirsen çok mutlu olurum
ve meditasyonun ardından bugun günlerden beri ilk defa çok dinç uyandım hatta sabah sabah evimi bile iyice düzenledim gereksiz gördügüm seyleri bir poşete doldurup dogru çöpe attım eger bu meditasyon bir kere dinlememde bana bunları yaptırdıysa sabah sabah özellikle devamlı dinledigimde ne olacak inanın sabırsızlıkla bekliyorum
bize gösterdiğiniz ilginiz için bilgilerinizi bizlerle paylaştıgınız için tekrar çok ama çok teşekkürederim