02-03-2009, 10:58 PM
|
#7 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim yorumlar için. Teşhis psikiyatr tarafından konuldu ve onun verdiği ilacı kullanıyorum. Kullandığım ilaç 10 mg işte. Yan etkileri oldu bu 10-11 gün içerisinde onları atlatırsam iyi olucak. Ayrıca belirttiğin kitap yıllar önce bende vardı öyle biraz karıştmıştım içinde neler var diye :D belki hala duruyodur bakarım evde. Belirttiğin solgar vitamin ilacınıda almayı düşünüyodum aslında bir ara alırım inş. | sevgili muratdoom, öncelikle aramıza hoşgeldin....dilerim tüm sorunlarınlarından kolaylıkla arınır herbirinden değerli çıkarımlar edinirsin...yazını okuduktan sonra acil yazma gereği duydum.eğitimim tıbbi bitkiler üzerine ve buna dayanarak şunu söylemeliyim ki , antidepresn aldığın için sarı kantoron kullanman doğru değil.kesinlikle ikisini birarada kullanma.çünkü kullandığın antidepresanla nasıl etkileşeceğini bilemezsin.sarı kantoronun iindeki hypericyn denilen etken madde günde 300 mg alındığında orta ve hafif şiddetteki depresyonu tedavi eder fakat asla başka bir antidepresanla birarada kullanılmaz eğer kullanılması gerekirse bile dr gözetiminde olmalıdır.bunun dışında fotosentivite yani güneşte geçici beyaz lekeler bırakma özelliği de görülebilir.bu nedenle eğer daha sonra kullanıcak olursan bile , beyaz tenli isen, yaz aylarında kulanmanı gene önermem. tüm bunların dışında, doğanın prozac ı olarak bilinir bizim işimizde, fakat lütfen eğer basit bir soğuk algınlığı için adaçayı kullanmıyorsak, bir uzmana danışmadan kullanmayalım bitkleri çünkü bizim okulda ilk öğrendiğimiz şey, BİTKİLER ÇOK MASUM DEĞİLDİR bilgisidir.sormak istediğin birşey olursa severek yanıtlarım...sevgiyle kal... |
| |