04-03-2009, 11:41 PM
|
#252 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 5 Mart: "Bütünü düşün, bütün ol ve yaşamında bütünlüğü sağla. Bütün bir kişi olmak için kendini bilmen gerek, nereye gittiğini, ne yaptığını bilmen gerek; ondan sonra güvenle ilerleyip bütünlük içinde, muhteşem ve dolu dolu bir yaşam yaşayabilirsin. Hiçbir zaman kendin hakkında ya da bütün olma becerinle ilgili endişe duyma. Bütünlüğü oluşturmayı engelleyen, endişeler, şüpheler ve korkulardır. O yüzden endişelenmeyi bırak, Benim daima seninle olduğumu ve Benimle birlikte her şeyin mümkün olduğunu bilerek tüm korkularını ve şüphelerini uzaklaştır. Ve hatırla ki, daima Bana, yani Tanrı'na, içindeki İlahiliğe, güvenmeli ve inanmalısın. Benimle elele yürü; Bana tüm zamanlarda danış; ve bırak Sana rehberlik edeyim ve seni yönlendireyim. Ben sendeyim, o yüzden dışarıdan hiçbir şey bizim direkt iletişimimizin arasına giremez. Bu bilgiyle kendini güven içinde ve rahat hisset. Güvencen Bana dayalı olduğunda, her şey çok çok iyi olur."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |