Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2009, 01:03 PM   #112 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile merhabalar.. :)

evet ben yine sona kaldım

hepinize kucak dolusu sevgiler..

katılımımızın yüksek olduğu seminerlerimizden bir tanesini daha geride bıraktık..

hepinizin bilincinde olduğu gibi seminer bir son değil yep yeni bir başlangıç oldu...

pek çoğunuzun bildiği pek çoğunuzun yeni tanıştığı konulardan bahsettik..

eğitim içeriğimizde olan her şey dünyada binlerce insan tarafından başarıyla uygulanan teknikler.. uygulama kısmı size kalmış olsada bizler her aşamada yanınızda yakınınızdayız..

aklınıza takılan her konuyu sormaya.. gelişmelerinizden haberdar etmeye devam ederseniz sevinirim..

benim için önemli olan o seminere katılmış olmanız değil.. seminerden sonra yaşamınızı arzuladığınız gibi şekillendirebilmeniz.. bunun böyle olabilmesi için siz üzerinize düşeni yaparken bizlerde burada sizi desteklemeye devam edeceğiz..

her yeni günün yaşamınıza bolluğu bereketi huzuru refahı kolaylıkla getirmesini dilerim..

not: semkur cum meditasyonun doğru hali ulaştı mı sana .. ulaşmadı ise özelden mail adresini bildir hemen göndereyim..

notları dün itibariyle gönderdim ancak katılımcı sayısına göre bir kaç adres eksik gözüküyor..

notları eline ulaşmayan arkadaşlar bana bildirirlerse kendilerine tekrar gönderirim çünkü bazı arkadaşların da mail adreslerinden geri döndü..

örneğin:

trinity-rezi
asya-2326
emel baylan
çağla mertoğlu ..

sevgiler..